Adverteren in Plan

Zijn architecten uw doelpubliek? Dan is Plan Magazine uw medium.

Plan Magazine wordt rechtstreeks en gratis verdeeld met een oplage van ca 15.000 exemplaren, onder meer naar alle circa 13.000 architecten die actief zijn in België, de 200 grootste projectontwikkelaars in ons land en de beslissingsnemers binnen een bedrijf. Het blad verschijnt in een Nederlandstalige en een Franstalige versie. Elk nummer telt 30 tot 37 zuiver redactionele, niet-gesponsorde reportages over een project van gerenommeerde Belgische architectenbureaus, gebundeld in een luxemagazine.

Na elke reportage is er ruimte voor slechts één pagina publiciteit. Wie de rekening maakt, weet dat er in dit gespecialiseerde magazine zeer weinig publiciteit staat, en dat de zichtbaarheid en – nog belangrijker – het gezien worden van elk blad publiciteit maximaal is. Deze vorm van reclame komt terecht waar hij moet zijn, namelijk bij de architect. In tegenstelling tot publicitaire mails en/of mailings belandt dit informatieve magazine absoluut niet in een of andere prullenmand. Bedenk ook wat een eigen mailing naar hetzelfde publiek zou kosten voor uw bedrijf… Bovendien krijgt u van ons een gratis link op deze website!

Dus als u doelgericht en met verzekerd rendement naar buiten wil komen met uw bedrijf of product specifiek naar architecten, neem dan contact op met Uitgeverij PLN.

Ik heb een vraag over adverteren in Plan Magazine: